Kontakta oss direkt: 026-25 33 00
Alltid hos Däckakuten: Gratis rådgivning, fria offerter, personlig service

Ta hand om din bil

Vi ser alltid till helheten i allt arbete vi gör.
​​​​​​​Att ha rätt hjulinställningar måste kombineras med att däcken går ihop bra och vi lägger yttersta vikt vid att du åker ifrån oss med ett 100 procentigt resultat. 

Rätt hjulinställningar för mindre slitage


Att ha rätt hjulinställningar är viktigt för att minska slitaget på däcken samtidigt som du får bättre väghållning på bilen. Du sparar också in på bränslekostnaderna eftersom bilen inte kommer att dra lika mycket när hjulinställningarna är rätt anpassade efter din bil. När du lämnar din bil till oss för att ställa in hjulinställningarna brukar det ta omkring två timmar. 
 
På Wahlmans har vi korta ledtider och ser till att hjälpa dig så fort vi har möjlighet. Vi har ett fast pris som är 1395:-

Nu kan du boka hjulinställning  online   

att tänka på innan du beställer tid 
endast standard bilar är bokningsbara online
ej sänkta/specialbyggen då ringer du oss


OBS !! VIKTIGT EFTERDRA ALLTID DINA HJUL MUTTRAR/BULTAR EFTER CA. 5-10 MIL 

Ser till helheten


Vi vet vad vi gör och därför är vi raka och ärliga i kommunikation med dig. När du lämnar oss ska jobbet vara gjort till 100 procent, annars är vi inte nöjda. Om det är så att dina däck är olika slitna och behöver anpassas bättre efter varandra kommer vi att säga det. En bil där däcken skiljer sig för mycket åt kommer inte att gå helt rätt, vilket gör att vi kommer att rekommendera att du byter däck innan vi ställer in hjulinställningarna.

Vill du boka tid eller skicka en prisförfrågan?