Kontakta oss direkt: 026-25 33 00
Alltid hos Däckakuten: Gratis rådgivning, fria offerter, personlig service

AC-system

Kom med din bil till oss så kontrollerar vi funktionen och åtgärdar de fel som är möjliga.
Vi är en certifierad verkstad som servar ditt AC-system och ser till att den håller längre!
Vid kontinuerlig service utförd av en certifierad och skicklig verkstad förlänger du livslängden på din AC. Om en AC har en obalans tvingas den jobba hårdare för att få den effekt du vill ha. Därför fungerar systemet mycket bättre och längre när du servar den regelbundet.
 
Vi ger tid en tidsberäkning när du kommer till oss, men det brukar kunna ta omkring två timmar att serva ett AC-system.
OBS !! VIKTIGT EFTERDRA ALLTID DINA HJUL MUTTRAR/BULTAR EFTER CA. 5-10 MIL 

En certifierad verkstad


Man får egentligen inte serva AC-system utan att vara certifierad, därför ska du alltid vända dig till en certifierad verkstad. Annars riskerar du onödiga konsekvenser som i vissa fall också kan vara farliga eller orsaka skada. Vi är certifierade enligt Incert F-gas för AC i fordon och utför service på ett kunnigt och noggrant vis. 

Så går det till


När man gör en service på en AC kontrollerar man gasnivån i bilen innan man gör en vakuumsugning för att få bort allt skräp, fukt och gammalt skräp som kan finnas. När man har gjort det återfyller man med rätt mängd gas och testkör AC-systemet. 
Om du är osäker på hur din AC mår är det bara att du kommer förbi och pratar med oss, eller hör av dig på annat sätt. Priset är från 1495:- och du kan komma in till oss för en priskalkyl. 

Vill du boka tid eller skicka en prisförfrågan?