Kontakta oss direkt: 026-25 33 00
Alltid hos Däckakuten: Gratis rådgivning, fria offerter, personlig service

Om oss

Högkvalitativ kundservice sedan 1988


Hos oss kan du få hjälp med allt som gäller däck. Vi är noggranna i allt vårt arbete och ser alltid till att du som kund får det bästa. Vi servar också din bils AC-system så att bilen inte behöver jobba extra hårt i onödan.
 
Wahlmans däck startades 1988 då vi tog över en mack och fortsatte att driva den. Arbetet med däck inleddes under 90-talet och 2002 gick vi från att driva vår mack till att istället ha en verkstad. Vi jobbar nu heltid med att lösa dina problem med däck, hjulinställningar och AC.
Idag har vi bytt namn till Däckakuten i Sandviken AB och öppnat en gemensam verkstad tillsammans med ägaren till Däckakuten i Gävle AB.

Drivs av bröderna Wahlman


Vi som har Wahlmans heter Conny och Lasse. Vi är två bröder som har drivit ett gemensamt företag från 80-talet och båda har ett genuint intresse för det vi sysslar med. Som kund kan du vara säker på att vi alltid har ditt intresse främst. Helhetstänket syns genom hela verksamheten och vi kommer inte att göra ett jobb till sämre än 100 procent.
 
Om det någon gång är så att du köper egna däck och inte av oss  så monterar & balanserar vi dom så klart åt dej.Ta gärna pris så det inter blir en överaskning när du hämtar dom eller vi monterar dom på din bil 
​​​​​​​

Däckakuten

Telefon
026-25 33 00
E-post
info@dackakutensandviken.se​​​​​​​
​​​​​​​
Adress
Gävlevägen 70
81132 Sandviken

Däckspecialisternas riksförbund

​​​​​​​
Vi är med i Däckspecialisternas Riksförbund vilket innebär att vi kontinuerligt ökar på vår kunskap inom området genom utbildningar, träffar och kontakt med andra yrkesaktiva. Tack vare att vi har samarbete med en däckkedja lär vi oss mycket nyttigt bara genom den kontakten.
 
Vi är certifierade enligt Incert AB för F-gas.